Onze diensten

Bureau Vermeer is uw adres voor secretariële ondersteuning van bedrijven, studiebegeleiding voor scholieren en studenten, het inspireren van uw persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebieden en voor ondersteuning van uw zakelijke projecten.

Onze diensten

Bureau Vermeer is uw adres voor secretariële ondersteuning van bedrijven, studiebegeleiding voor scholieren en studenten, het inspireren van uw persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebied en voor ondersteuning van uw zakelijke projecten.

Secretariële ondersteuning

Bent u op zoek naar tijdelijke of regelmatige ondersteuning van uw secretariaat, zodat uw ervaren medewerkers, uw bedrijfskapitaal notabene, weer toekomen aan hun core business? Neem dan gerust  contact met ons op! Graag brengen wij samen met u uw wensen in kaart en doen wij u een voorstel op welke wijze Bureau Vermeer u hierin kan ondersteunen.  

Persoonlijke ontwikkeling particulieren

Wilt u zichzelf verder ontwikkelen tijdens of na uw arbeidzame leven en kunt u daarbij wel een enthousiaste coach gebruiken, neem dan snel contact op met Bureau Vermeer. Na inventarisatie van uw wensen doen wij u graag een voorstel. 

Studiebegeleiding mbo’er, hbo’er of universitaire student

Als je moeite hebt met het verbeteren van je studieresultaten en je benop zoek naar een 1op1 begeleiding in een huiselijke omgeving dan kunnen wij je hierbij helpen. Na een uitgebreide intake maken wij samen met jou een op maat gemaakt studieprogramma.  


Je zit bij ons dus niet in een klaslokaal met meerdere studenten. De individuele begeleiding heeft als doel jou in staat te stellen om aan de hand van een maatwerkbegeleiding het beste uit jezelf te halen. We beginnen met een duidelijke planning indien nodig aangevuld met vakinhoudelijk onderwijs.  

Studiebegeleiding scholieren basisonderwijs of middelbare school

Zit je in groep 7 of 8 van het basisonderwijs dan kan Bureau Vermeer jou uitstekend helpen bij de voorbereiding op het middelbare onderwijs. Studeren is een verrijking van je leven en een slimme jongen of meid is nu eenmaal op zijn of haar toekomst voorbereid! 


Zit je al op de middelbare school dan helpen wij jou graag de juiste balans te vinden met betrekking tot het combineren van je studie met je baantje en je vriendengroep. Heb je dan weer een goed overzicht over je dagelijkse bezigheden dan kan Bureau Vermeer je indien nodig ook vakinhoudelijk ondersteunen.  

Bedrijfsleven

Bureau Vermeer neemt naast secretarieel werk ook graag opdrachten aan van bedrijven uit de regio m.b.t. bijscholing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal van uw medewerkers, uw bedrijfskapitaal bij uitstek! Zeker in een tijd waarin de wereld onze achtertuin is, is dit geen overbodige luxe. 

Ook begeleiden wij uw drukbezette medewerkers graag bij het efficiënt inrichten van een studie. Een studie, die na succesvolle afronding hun carrièrekansen aanmerkelijk zou kunnen verbeteren!  

Op internationaal niveau is Bureau Vermeer ook actief: jarenlang verzorgden wij o.a. voor een Spaans bedrijf (Vem de Tapas Metalicas S.A. uit Barcelona) het benaderen van prospects in Duitstalige landen tot aan het moment van aftersales. De dagelijkse communicatie verliep voor 95% in het Duits en Engels.

Bovendien hebben wij in het verleden o.a. een bedrijf intensief mogen assisteren op weg naar een ISO-certificering. Oftewel, uw bedrijf, onze zorg! Wij zetten graag onze toewijding en decennialange werkervaring voor u in. 

(Inter-) nationale projectondersteuning

Bureau Vermeer heeft een ruime ervaring op het gebied van ondersteuning van projecten op de binnenlandse markt. Een greep uit de vele mogelijkheden: het acquireren van klanten en onderhouden van klantrelaties, ondersteuning tijdens werkzaamheden met het oog op vergroting van uw marktaandeel, maar ook zeker het verrichten van dagelijkse werkzaamheden ter ondersteuning van uw organisatie. 

 

Op internationaal niveau is Bureau Vermeer ook actief: jarenlang verzorgden wij o.a. voor een Spaans bedrijf (Vem de Tapas Metalicas S.A. uit Barcelona) het benaderen van prospects in Duitstalige landen tot aan het moment van aftersales. De dagelijkse communicatie verliep voor 95% in het Duits en Engels.  
Ook hebben wij in het verleden o.a. een bedrijf intensief mogen assisteren op weg naar een ISO-certificering. Oftewel, uw bedrijf, onze zorg! Wij zetten graag onze toewijding en decennialange werkervaring voor u in! 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op