Over ons

Bureau Vermeer

Decennialange ervaring opgedaan op velerlei gebied maakt, dat Bureau Vermeer u op vele fronten van dienst kan zijn: van het ontlasten van een managementteam tot het vlottrekken van uw studie. Samen met u analyseren wij uw hulpvraag en doen wij u graag een voorstel voor een oplossing en de invulling hiervan.

Vanuit ons kantoor begeleiden wij zowel bedrijven als studenten met persoonlijke ondersteuning en advies. Het bedrijfsleven begeleiden wij met onze kennis veelal tijdens internationale projecten op tijdelijke basis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het openbreken van een markt of tijdens het organiseren van een beurs.

Volg ons nu ook op Linkedin 

Bureau Vermeer begeleidt scholieren en studenten in de ruimste zin van het woord: een studie wordt vlotgetrokken, er wordt een duidelijke structuur op schrift gesteld en uiteraard wordt er ook vakinhoudelijk onderwijs aangeboden.


En zeker niet onbelangrijk is het feit, dat er indien aan de orde veel aandacht wordt besteed aan het blijvend herstel van zelfvertrouwen.

 

Tevens is Bureau Vermeer voor veel particulieren uit alle leeftijdscategorieën door de jaren heen het adres voor een verdere persoonlijke ontwikkeling gebleken, vooral doch niet alleen op het gebied van talen.

 

Bureau Vermeer vindt het een enorme uitdaging mensen te mogen inspireren, die bijvoorbeeld als voorbereiding op een nieuwe baan of na een arbeidzaam leven verder willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan meteen een geheel vrijblijvend gesprek in.